Hur man ser gemensamma vänner på Snapchat

Snapchat är en populär social medieplattform där du kan dela foton, videor och meddelanden med dina vänner. Om du vill se vilka dina gemensamma vänner är på Snapchat, oroa dig inte; det är lätt att ta reda på det!
Som du vet kan du få en lista över gemensamma vänner på andra plattformar som Facebook, men Snapchat låter dig inte se en sådan lista även om du är vän med dem.
Snapchat tar användarnas integritet på större allvar. Därför vet du inte vilka användare som har gemensamma vänner och vilka de är.
Även om du inte kan se vänlistan och gemensamma kontakter med en användare på Snapchat av integritetsskäl, kan du fortfarande titta på dem i en annan sektion. Du kan hitta sådana vanliga personer i form av rekommendationer i Snapchats snabbtilläggssektion.
I den här guiden går vi igenom hur du kan se gemensamma vänner på Snapchat och få ut det mesta av din upplevelse på sociala medier. Samtidigt rekommenderar vi också att du lär dig betydelsen av "YK" på Snapchat.
Betydelsen av gemensamma vänner på Snapchat
Gemensamma vänner på Snapchat är personer som har gemensamma intressen med dig på sitt Snap-konto.
Om två användare har gemensamma vänner betyder det att de har minst en gemensam vän som också använder Snapchat. Denna information kan hjälpa till att hitta nya personer att följa eller få kontakt med befintliga vänner i appen.
Istället för att lägga till främlingar på Snapchat är det bättre att lägga till gemensamma vänner. Du kan också hitta några av dina vänner vars kontaktuppgifter eller användarnamn du inte känner till genom gemensamma vänner.
Dessutom representerar ett högre antal gemensamma vänner välkända personer. Därför kan du till och med hitta någon från din skola eller högskola när du söker i din gemensamma vänlista.
Av integritetsskäl visar Snapchat inte dina vänlistor. Därför kan du inte se andra personers gemensamma kontakter.
Snapchat låter dig dock fortfarande söka efter ömsesidiga kontakter på sina webbplatser. Snabbtilläggsavsnitt Vi berättar mer om det i nästa del.
Hur ser man gemensamma vänner på Snapchat?
Som vi sa tidigare är det omöjligt att se en gemensam vänlista för någon användare, även om du är vän med dem. Därför skulle det vara bra om du sökte efter dem manuellt i Snabbtilläggsavsnitt .
Du kan följa processen nedan för att se eller kontrollera gemensamma vänner i din Snapchat-app. Använd din smartphone istället för en PC (Windows eller Mac) när du följer processen nedan.
1. Starta först Snapchat-appen på din Android- eller iOS-telefon (iPhone eller iPad) och tryck på Profilikon i det övre vänstra hörnet.
2. Välj sedan “ Lägg till vänner ” i din Snap-profil under ” Vänner "
Du kan också komma åt “ Lägg till vänner " sida genom att trycka på “ vän med plusikonen i det övre högra hörnet på din Snapchat-startskärm.

Bästa appen för telefonspårning
Spionera på Facebook, WhatsApp, Instagram, Snapchat, LINE, Telegram, Tinder och andra sociala medieappar utan att veta om det; Spåra GPS-position, sms, kontakter, samtalsloggar och mer data enkelt! 100 % säkert!
3. Skrolla nu ner till Avsnittet "Snabbtillägg" på “ Lägg till vänner"-sidan .
Snapchat visar dig slumpmässiga användare och de som har gemensamma vänner med dig i avsnittet Snabbtillägg.
Titta på "nej. + gemensamma vänner" etiketten under deras användarnamn för att se om de har ett gemensamt namn. Till exempel ser du "3+ gemensamma vänner" under någons användarnamn om de har minst 3 gemensamma vänner med dig.

Enligt Snapchats support baseras rekommendationerna i menyn Snabbtillägg på vilka du redan är vänner med, vilka du prenumererar på och andra faktorer.
Därför måste du scrolla ner och manuellt söka efter gemensamma vänner på ditt Snapchat-konto eftersom rekommendationerna är helt slumpmässiga. Du kanske upptäcker en eller två av dem från den långa listan.
För att lägga till vänner på Snapchat, tryck på "Tillägga" knappen bredvid det användarnamnet och för att ta bort användare från listan trycker du på "x"-korsikonen .
Notera Om du har lagt till din kontaktlista i ditt Snapchat-konto ser du många rekommendationer från den i avsnittet Snabbtillägg.
En annan sak att notera är att även om du kan se det ungefärliga antalet gemensamma personer i avsnittet Snabbtillägg och lägga till dem som dina vänner, kan du inte ta reda på vilka de är.
Snapchat visar inte ens det exakta antalet gemensamma vänner. Du kommer bara att se "3+, eller 4+, gemensamma vänner" under deras användarnamn.
Så när det gäller att lägga till vänner är avsnittet Snabbtillägg inte särskilt tillförlitligt. Dessutom, om någon har stängde av funktionen Snabbtillägg , de kommer inte att visas i den här listan, även om de är ömsesidiga.
Sammantaget, om du är orolig för gemensamma vänner kan du begära en skärmdump av vänlistan från din vän. Du kan också använda andra plattformar, som Facebook, för att hitta gemensamma vänner och be dem om deras Snap-användarnamn.
Hur förhindrar man att sitt Snap-konto visas i avsnittet Snabbtillägg?
Du vet nu att du kan se dina gemensamma vänner i avsnittet Snabbtillägg. På samma sätt kan andra användare på Snapchat också se dig i den här listan.
Därför kan du inaktivera den här funktionen om du inte vill att andra ska hitta dig i det här avsnittet. Följ stegen nedan för att dölja ditt konto från att visas i avsnittet Snabbtillägg på en smartphone.
1. Öppna först Snapchat på din mobiltelefon och tryck på Profilikon i den övre vänstra sidan.
2. Tryck sedan på “ Inställningar ”-ikonen uppe till höger och skrolla ner till ” Integritetskontroll ”-avsnittet.

3. Du kan nu välja “ Se mig i Snabbtillägg ” alternativet under ” Integritetskontroll ”På nästa sida, avmarkera rutan bredvid " Visa mig i Snabbtillägg ” för att inaktivera den här funktionen.


Nu kommer inga användare på Snapchat att kunna se och lägga till dig som vän från deras snabbtilläggssektion. Beroende på dina integritetsinställningar kan de dock fortfarande lägga till dig genom att använda ditt användarnamn eller kontaktnummer.
Notera: Om du använder Snapchat på en dator eller bärbar dator ser du inte den här snabbtilläggssektionen. Använd därför en smartphone istället för en webbläsare på datorn för att se gemensamma vänner i ditt Snap-konto.
Vanliga frågor
1. Hur ser jag någons vänlista på Snapchat?
På grund av integritetsskäl tillåter Snapchat dig inte att se någon användares vänner. Även om du är vän med den användaren kommer du inte att kunna se deras vänlista, gemensamma vänner eller antalet sådana vänner. Du kan dock fortfarande se vissa fonder i avsnittet Snabbtillägg på ditt konto.
2. Vad betyder etiketten ”8+ gemensamma vänner” under någons Snapchat-användarnamn?
Om du ser etiketten "8+ gemensamma vänner" Under Snap-användarnamnet betyder det att du och den användaren har minst 8 gemensamma vänner på Snapchat. Du ser detta i Snabbtillägg-sektionen på Snapchat, och du kan enkelt lägga till dem.
3. Hur döljer jag mitt Snapchat-användarnamn så att det inte visas i andra användares gemensamma vänlista?
För att undvika att synas i en annan användares gemensamma vänlista, gå till din Snap-profil > Inställningar Välj nu “ Se mig i Snabbtillägg ” alternativet under ” Integritetskontroll ” och avmarkera rutan bredvid ” Visa mig i Snabbtillägg "
Slutsats
Sammanfattningsvis, även om Snapchat inte visar några användares gemensamma vänner på grund av integritetsproblem, kan du fortfarande se dem i avsnittet Snabbtillägg om de inte har inaktiverat det.
Du har dock otur om de har inaktiverat funktionen Snabbtillägg på sitt konto. Därför föreslår vi att det är bättre att be din vän direkt att skicka sin vänlista. Du kan sedan hitta gemensamma vänner genom att jämföra dina Snapchat-vänner.
Sammantaget hoppas vi att du hittade det du sökte i den här artikeln. Dessutom kan du också lära dig att skapa en gruppchatt på Snapchat om intresserad.
Hur användbart var det här inlägget?
Klicka på en stjärna för att betygsätta den!
Genomsnittligt betyg / 5. Rösträkning:


![Hur man vet om någon har blockerat dig på Snapchat [2023]](https://www.getappsolution.com/images/how-to-know-if-someone-blocked-you-on-snapchat-390x220.jpeg)


